Case Study

Biz Space Altrincham

symbol
Home + Projects + Office + Biz Space Altrincham

Project story

The client a rapidly expanding property company specialising in providing economical, flexible spaces for small companies. The brief was to create a bright look to the interiors of all the communal spaces. The fit out encompassed 2 buildings totalling 3,500 sft including Reception, Manager’s Office, Café, Post Room, Cloakroom, Staircases (x 2), Corridors (x 9), 3 kitchens and 3 sets of WCs.

The original reception area black & white diamond tiling and original Pitch Pine wood-block flooring were carefully restored by the Select Interiors team. This saved costs and looked stun

ning, revealing the history and the original finishes chimed with the client’s brief to sympathetically uncover and restore the period features

Previous
Next

0161 445 4040

Studio 31a, Tib Street, Manchester, M4 1LX