Case Study

The Mail Box

yellow-logo-1
Home + Projects + Office + The Mail Box

Project story

Select Interiors Creators & Makers working closely with Joy Rawlings have designed an office space arrangement which is radically different from the usual geometric approach. The space has been sub-divided into 7 units with a shared Board / Meeting Room, kitchen and locker area. The ziggurat inspired design incorporates Crittall Cell type glazing & Black laminated ‘wrap’ reveals. 

The flooring throughout main circulation space is inspired by Cast concrete with

 subtle shading in muted greys with the entrance & breakout in large format Black Ash effect LVT complimented with Black timber screens & LED channel lighting. The scheme was completed over three phases, scope included demolition, mechanical, ventilation, electrical, acoustic partitions, Crittall Cell screens and doors, kitchen, lighting, bespoke graphics, desks, furniture & storage

Previous slide
Next slide
more projects

0161 445 4040

Studio 31a, Tib Street, Manchester, M4 1LX