Case Study

Artzu Gallery

symbol
Home + Projects + Retail + Artzu Gallery

Project story

Select Interiors completed this shopfitting project for an Art Gallery for clients Artzu & Allied London Estates. The project was part of an innovative scheme to convert the former Granada TV HQ on Quay Street in Manchester by Allied London Estates & OBI. Select Interiors converted over 9000 sqft. as part of an 18-month refurbishment programme

Artzu Gallery is an institution within Manchester’s Art scene, founded in 1998 by Nick Betney. We worked with Allied London Estates and Nick to create a temporary gallery space utilising materials and lighting from a previous shop-fit

The shopfitting works package included: Survey, design drawings, Asbestos removal, mechanical, electrical, lighting, engineered timber flooring, balustrades and bespoke display equipment

Previous
Next

0161 445 4040

Studio 31a, Tib Street, Manchester, M4 1LX