Case Study

Clarke & Clarke

symbol
Home + Projects + Commercial + Clarke & Clarke

Project story

The showroom was designed by award winning architects and designers Judge Gill. The showroom was formerly a store area and Chairman Lee Clarke’s brief was to convert the space to be light, have open ceilings and bespoke units and metalwork units to display their wide range of fabrics and wallpapers
The lead time was only 4 weeks with 2 weeks on site. All the metalwork and joinery were bespoke. The scope of works included bespoke metalwork, bespoke joinery, bespoke LED track lighting and pendants. Scope of works included demolition, high level spraying of superstructure, electrical, data, lighting, dry lining, plastering and decoration
Previous
Next

0161 445 4040

Studio 31a, Tib Street, Manchester, M4 1LX